Stemmen op de ultieme Frans Bauer Top 25

Kan jij niet stoppen met luisteren naar ‘Heb je even voor mij’ of ‘Samen in het bubbelbad’? Zorg dan dat je de nacht van 8 op 9 maart nog niets te doen hebt. Omroep Brabant draait dan de volledige ‘Frans Bauer Top 25’ met de allerleukste liedjes van Frans Bauer. De omroep staat deze week stil bij het duizendste concert dat de zanger uit Fijnaart gaat geven in Carré.

En jij kan ook inspraak hebben op de Top 25 van Frans Bauer. De stembus is vorige week vrijdag geopend en je kunt nog stemmen tot 8 maart. Als je stemt maak je ook nog eens kans op de eerste single van Frans ‘Ben je Jong’ (wie kent het niet). Een uniek collectorsitem dat bij je verzameling absoluut niet mag ontbreken. Wil jij ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ in de Top 25? Stem dan snel op de website van Omroep Brabant, want dit liedje moet het doen met de laatste plek.

Op 8 maart maakt presentator Maarten Kortlever tussen 18.00 en 19.00 bekend wat de ultieme ‘Frans Bauer Top 25’ is geworden. Ik kan niet wachten…

Toplijstjes, ze duiken al jaren op veel radiostations op. Zo ook deze lijst met nummers van Frans Bauer. Maar wat vind de luisteraar er nou eigenlijk van? De poll van maart 2013 is dan ook ‘toplijstjes, wat vind je er van?’ Bedankt voor het stemmen!

Lees ook:‘Heb Je Even Voor Mij’ populairste Frans Bauer plaat
Lees ook:100% NL Top 250 komt er weer aan
Lees ook:Huwelijk Frans Bauer te volgen via Omroep Brabant
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:‘Frans Bauer geboycot door Nederlandse radiozenders’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>