‘Onderweg’ rijdt door op Transportradio

Vrachtwagenchauffeurs hebben altijd tattoo’s, zijn luidruchtig en lezen onderweg allemaal volwassen blaadjes. Zo maar even wat vooroordelen die er bestaan over de vrachtwagenchauffeur. Reden genoeg voor Transportradio om door te gaan met het succesvolle radioprogramma ‘Onderweg’. Dit programma was één van de populairste Nederlandstalige programma’s op de Wereldomroep.

Bob van Beeten, initatiefnemer en presentator van Transportradio: “Wij zijn het enige platform op de radio dat zo dicht en direct bij de transportsector staat.”

‘Onderweg’ dreigde in 2012 te moeten stoppen door bezuinigingen. Met steun van donateurs en het bedrijfsleven van de Stichting Steun Onderweg kan het programma een doorstart maken op Transportradio. Dit blijkt een succes.

”Het succes blijkt onder andere uit de honderden reacties die wij dagelijks ontvangen via SMS, e-mail, facebook en twitter. Via internet bereiken we met onze programma’s ook Nederlanders in andere werelddelen. Vanuit de Verenigde Staten, Canada en Australië laten zij weten onze uitzendingen op prijs te stellen. Mede hierdoor hebben we danook vertrouwen in de toekomst. Daarom hebben we het contract met de kortegolfzender onlangs tot eind oktober 2013 verlengd”, aldus Van Beeten.

Transportradio informeert wekelijks ruim 100.000 chauffeurs en anderen die werken in de transport- en logistieke sector.

Over het programma zegt van Beeten verder: “De chauffeur krijgt de informatie die hem echt aanspreekt, onze parners bereiken rechtstreeks een belangrijke doelgroep. En wij maken aansprekende radio. Het is mooi dat Onderweg bij Transportradio behouden is gebleven.”

‘Onderweg’ is iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Transportradio.

Lees ook:NPO denkt met BNN en VPRO over toekomst FunX
Lees ook:Aswolk dwingt dj Down Under radio te maken
Lees ook:André Rieu reikt award uit aan programmadirecteur Classic FM
Lees ook:Politieke partij BNN niet toegestaan
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>