Giel Beelen opent nieuw seizoen klassieke late night show VIRUS

Giel Beelen maakt iedere ochtend zijn ochtendshow op 3FM, doet ook nog zo nu en dan de Freaknacht op die zender, heeft een programma op Radio 6 en maakt óók een programma op Radio 4. Op deze zender mag hij volgende week het nieuwe seizoen aftrappen van de klassieke late night show VIRUS.

VIRUS is een wekelijkse late night show van de Avro op Radio 4. In dit programma staat de liefde voor klassieke muziek en andere muziekstijlen centraal. Het programma is iedere week donderdag wordt tussen 22.00 en 23.00 live opgenomen vanuit de foyer van de Rotterdamse Schouwburg.  De uitzending is vervolgens om middernacht op Radio 4 tussen 00.00 en 01.00. Je kunt niet alleen luisteren maar de uitzending ook bekijken. Zo kun je kijken op Cultura24 en op de website van VIRUS. Voor de mensen die in de regio Rotterdam wonen is het programma ook te zien en te horen op RTV Rijnmond.

Je kunt het programma gratis bijwonen, ga voor meer informatie hierover naar de website van VIRUS.

Het radioprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door Vivienne van den Assem, Giel Beelen, Marike Jager, Jan-Willem Roodbeen en Art Rooijakkers.

VIRUS is iedere donderdagavond tussen 00.00 en 01.00 op Radio 4.

Bron: Avro

Lees ook:Radio 4 brengt wekelijks nachtprogramma VIRUS
Lees ook:Violist Vadim Repin te gast in VIRUS
Lees ook:Avro doet multimediaal verslag van Oerol Festival
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’
Lees ook:Giel Beelen gaat één uur langer door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>