‘Let Her Go’ het meest gedraaid op radiostations in februari

“Only know your lover when you’ve let her go…………..” – Passenger met Let Her Go werd in februari het meest gedraaid op – “… and you let her go” – radiozenders. Sorry, ik vergeet telkens die stilte. De plaat was in februari 531 keer te horen op landelijke Nederlandse radiozenders. Dit meldt SoundAware registreert welke muziek er wordt gedraaid op radiostations.

Radiozenders gaven veel aandacht aan deze plaat. Zo werd ‘Let Her Go’ Megahit bij 3FM en Alarmschijf bij 538. Bovendien was hij twee weken lang de eerste plaat in de Nederlandse Top 40. Ook hield Q-music een actie waarbij je kaarten kon winnen voor het concert van Passenger in the Qube.

In de top 100 staan 34 artiesten van eigen bodem met 12 Nederlandstalige platen en 22 Engelstalige platen. Niels Geusebroek en Wildstylez met ‘Year Of Summer’ doet het goed voor de vierde plek. De top 5 ziet er verder zo uit:

  1. Passenger – Let Her Go
  2. Robbie Williams – Candy
  3. P!nk ft. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
  4. Wildstyles ft. Niels Geusebroek – Year of Summer
  5. Will.i.am ft. Britney Spears – Scream and Shout

Lees ook:‘Just Give Me A Reason’ meest gedraaid op radiostations in maart
Lees ook:De Jukeboxweek is terug op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:‘Frans Bauer geboycot door Nederlandse radiozenders’
Lees ook:Krezip meest gedraaide artiest op de radio in 2009
Lees ook:‘Ho Hey’ meest gedraaid op radiostations in april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>