Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS

We kenden al het glazen huis van 3FM, en nu heeft Sublime FM in april en mei een glazen studio op wel een heel bijzondere locatie. Sublime FM gaat namelijk live uitzenden vanuit de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal. Dit alles ter promotie van de nieuwe naam van de zender. November vorig jaar is Arrow Jazz FM van naam veranderd in Sublime FM. Vanuit de studio komen acties, live-uitzendingen en ook optredens van artiesten.

Op 1 april opent de Sublime studio op Utrecht CS. Dze studio is voor de actie speciaal ingericht door Jean Marc des Bouvrie en is ruim 130 m2. Van 7.00 tot 19.00 is de studio voor iedereen geopend. In de studio is een loungeplek en een flexwerk mogelijkheid. Dus ook voor flexwerkers een originele plek om te werken.

De studio is bijna niet te missen, en gaat er (verwacht) als volgt uitzien:

Sublime FM laat hiermee haar nieuwe gezicht zien. Belangrijk uitgangspunt voor de uitzendingen vanuit Utrecht Centraal is contact met de luisteraar door niet alleen te zenden, maar ook te ontvangen. Zo zullen er rondetafelgesprekken plaatsvinden met bezoekers van de studio.

De nieuwe ochtendshow, Morning Mr. Radio, zal live worden uitgezonden net als Episodes van Giovanca, Candy Story met Candy Dulfer en Sunday Morning Jazz Moves met Hans Mantel.

Het complete programma is nog niet bekend, maar zal natuurlijk op dit blog komen zodra daar meer over bekend is.

Lees ook:Sublime FM zendt uit vanaf Utrecht Centraal
Lees ook:Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal
Lees ook:Candy Dulfer stopt bij SublimeFM
Lees ook:Eerste ochtendshow Sublime verplaatst naar volgende week
Lees ook:Glazen studio uitzendplek voor Radio 6 tijdens North Sea Jazz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>