Oranje Top 30 nu ook op veel lokale omroepen te horen

Goed nieuws voor liefhebbers van het Nederlandse levenslied.  De enige puur Nederlandstalig gerichte toplijst, de Oranje Top 30, wordt binnenkort uitgezonden op een aantal lokale omroepen. De ‘Oranje Top 30’ is nu ruim een jaar bezig en is sindsdien al te horen op Radio Oranje en TV Oranje.

De ‘Oranje top 30’ is een lijst met uitsluitend Nederlandse muziek. Deze lijst is, net als bij de gewone top 40, samengesteld uit actuele verkoopcijfers, downloads en streams. Nu hebben ruim achttien lokale radiozenders en elf lokale tv-zenders besloten om de ‘Oranje Top 30’ te gaan uitzenden.  Een mooie kans dus voor beginnende artiesten, dit betekent namelijk een grote uitbreiding van het publiek voor veel artiesten.

De Oranje Top 30 wordt samengesteld door GfK Dutchcharts die ook andere lijsten maken zoals bijvoorbeeld een filmlijst, albumlijst en de algemene top 100.

De lokale omroepen die de toplijst gaan uitzenden zijn: Omroep Krijtland (Gulpen), RTV Vrolek (Lekkerkerk), LOOK TV (Schiedam), Radio Rucphen FM, RTV Midvliet (Leidschendam), RTV Hollands Kroon (Middenmeer), Radio Westerwolde (Vlagtwedde), Radio Twenterand, Omroep IJsselmond (Kampen), Boxmeerse Lokale Omroep Stichting, Radio Hoogeveen, RTV Assen, TV Valkenburg, Radio 90FM (Leersum), Salland Broadcasting BV (Deventer), Delta FM (Vroomshoop), RTV Lingewaal (Huissen), Ede FM / TV, Studio Súdwest, Radio Volle Maan, Omroep Hoeksche Waard, Omroep Best en RTV Stadskanaal.

Naast dat iedere week de Oranje Top 30 te horen is, wordt er ook iedere week een tv-uitzending van gemaakt

Kijk op deze website voor meer informatie over de Oranje Top 30.

Lees ook:Zonnige hitlijst voor alle lokalen en internetradio
Lees ook:Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend
Lees ook:Streektaal Top 48 op lokale omroepen
Lees ook:Groningse radiozenders samen verder als Dollard Radio
Lees ook:Vlaamse lokale radio op Nederlandse frequentie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>