BLOF past openingstune aan van NCRV Cappuccino

Het programma Capuccino van de NCRV op Radio 2 bestaat al sinds januari 2000. Het openingslied is sinds de begin niet meer aangepast. Na 700 afleveringen is het dus wel eens een keer tijd voor een nieuwe openingstune. Vanaf het begin is het al het nummer ‘Zaterdag’ van BLOF. Paskal Jakobsen, zanger van BLOF, vindt dit zo bijzonder dat hij speciaal hiervoor het openingsnummer gaat aanpassen.

Iedere zaterdagochtend om negen uur horen duizenden luisteraars al jaren hetzelfde nummer als openingslied. “We vinden het erg bijzonder dat Zaterdag al zo lang wordt gebruikt. Daarom zijn we bij hoge uitzondering ingegaan op het verzoek om voor een nieuwe versie de tekst aan te passen”, aldus Paskal Jakobsen.

NCRV Capuccino-presentator Jurgen van den Berg: “Als makers denken we constant na over ons programma. We hebben wel eens gedacht aan iets anders in de plaats van BLOF’s zaterdag, maar eigenlijk was er niets dat zo goed bij de zaterdagmorgen past. Ik krijg er elke keer weer energie van wanneer ik het nummer hoor.”

De nieuwe openingstune wordt voor het eerst gespeeld zaterdag 16 februari. Dan wordt de tune live gespeeld door BLOF bij Jurgen van den Berg in de Cappuccino-studio.

NCRV Cappuccino is iedere zaterdag te beluisteren tussen 9.00 en 12.00 op Radio 2.

Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:Jurgen van den Berg presenteert Radio Tour de France
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:NCRV’s Cappuccino geeft nieuw schrijftalent een podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>