Eerste ochtendshow Sublime verplaatst naar volgende week

Vanaf volgende week start voor het eerst op Sublime FM een ochtendshow. Bas Westerweel presenteert dan iedere dag ‘Morning Mr. Radio’. Hij neemt afscheid van zijn nachtrust en begint om 7.00 met de ochtendshow. Eerder was het plan van Sublime FM om 4 februari te beginnen met de ochtendshow.

Het programma ‘Morning Mr. Radio’ is dan elke werkdag te horen tussen 7.00 en 9.00 op Sublime FM. Het programma bestaat uit goede muziek, een positief geluid, korte reportages en inspirerende gesprekken. Als inspiratie wordt de positieve nieuwswebsite ‘Nieuws van de Vooruitgang’ gebruikt.

Sublime FM blijft een jazzy muziekzender, alleen nu dus met een ochtendshow.

Eigenlijk zou ‘Morning Mr. Radio’ vandaag starten, werkzaamheden aan het geluid is de oorzaak dat dit nu met een week is uitgesteld. Sublime FM meldt aan RadioFreak dat er nog hard wordt gewerkt aan het geluid van de zender: “Omdat Bas ook creatief directeur is, is dit dus ook een belangrijk deel van zijn werkzaamheden.”

Bas Westerweel begon zijn carriere bij de AVRO. Daarna werkte hij onder andere nog voor omroep LLiNK en RTL4. Hij onderbrak zijn televisiecarriere om voor dierenpark Amersfoort te werken. Inmiddels heeft hij zijn radiowerk weer opgepakt als creatief directeur van Sublime FM, en nu dus ook als presentator van de ochtendshow.

‘Morning Mr. Radio’ is iedere werkdag te beluisteren op Sublime FM tussen 7.00 en 9.00

Lees ook:Sublime FM zendt uit vanaf Utrecht Centraal
Lees ook:RadioActive headlines week 6: veranderingen in programma’s en awards
Lees ook:Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal
Lees ook:Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS
Lees ook:Ferry Maat moet stoppen met de Soulshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>