Right Said Fred opent nieuwe radiostudio Traffic Radio

“I’m too sexy for my shirt, too sexy for my shirt, so sexy it hu-uurts.” Ken je ‘m nog, die foute hit van de Britse popformatie Right Said Fred? Vandaag waren zij in Nederland, om de nieuwe radiostudio van Traffic Radio te openen. Die nieuwe radiostudio was hard nodig, het station kent medio 2011 zo’n 45.000 luisteraars per maand. Daarnaast brengt Traffic Radio wekelijks een aantal podcasts uit. Zo wordt de gezamenlijke podcast van AutoWeek en Traffic Radio, met dagelijks het laatste autonieuws, maandelijks al tussen de 10.000 en 15.000 keer gedownload.

Lars Schotanus van Traffic Radio: “Het aantal mensen dat naar internetradio luistert is de afgelopen jaren verdubbeld! Daarnaast zijn veel mensen onderweg al online met hun smartphone en introduceren verschillende automerken internet in hun nieuwste modellen. Deze ontwikkelingen gaan zelfs harder dan wij van tevoren hadden bedacht. Tijd om door te pakken dus.”

Programmering
De programmering van Traffic Radio is speciaal afgestemd op de zakelijke reiziger. Het station brengt elke filedag een live-verslag van de ochtend- en avondspits.

Daarnaast brengt Traffic Radio dagelijks het allerlaatste autonieuws, lezen BN’ers de files voor en zijn er speciale thema-programma’s over elektrisch rijden en Het Nieuwe Werken.

De werkweek wordt afgesloten met de Vrijdagmiddag Borrel, waarin verschillende gasten uit het bedrijfsleven te gast zijn in de studio van Traffic Radio. Bekende DJ’s als Brian S, Farshad Kay, Robert Feelgood en ex-judoka Dennis van der Geest doen er elke vrijdag in de spits nog een schepje bovenop met de Traffic Mix!

Lees ook:AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Kim Holland doet het live op Traffic Radio
Lees ook:Bas van Dalen nieuwe ochtend-dj op Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>