Eerste Radio Veronica’s Stemband-stem al binnen een dag geraden

Radio Veronica’s De Stemband – een van de populaire radiospelletjes – startte gisteren weer. Binnen een dag werd de eerste stem geraden. In het programma Goud van Oud wist John Hellemons uit Dongen de stem van SP-leider Emile Roemer te herkennen, waarmee hij 1.100 euro heeft gewonnen. Vanmiddag ontving winnaar John uit handen van dj Bart van Leeuwen de cheque. Hellemons: “Als Brabander wist ik de stem van Emile Roemer direct te herkennen. Als je na het versturen van één sms’je zo snel wordt teruggebeld is het wel even een verassing! 1.100,- is een bedrag dat altijd goed van pas komt.”

In De Stemband laat Radio Veronica elk uur een internationaal of nationaal bekend persoon horen en wordt er iemand in de uitzending gehaald die mag raden wie de stem is. Bij ieder goed geraden antwoord start de jackpot weer op 250 euro en begint het spel opnieuw met een andere stem. Bij ieder fout antwoord komt er 250 euro bij. Degene die in de uitzending zit heeft sowieso al 100 euro gewonnen. Het bedrag van de jackpot kan oplopen tot ruim 30.000 euro.

De Stemband wordt nog tot en met vrijdag 9 december elke werkdag tussen 08.00 en 18.00 uur gespeeld.

Lees ook:Veronica al bezig aan tiende Stemband
Lees ook:Jackpot De Stemband van Radio Veronica gaat er vandaag uit
Lees ook:Rens Blom was 39.000 euro waard in De Stemband
Lees ook:De Stemband wordt vandaag geraden
Lees ook:Jackpot De Stemband gaat er vandaag gegarandeerd uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>