Stemmen voor de RadioBitches Awards 2011

Over een maandje is het weer zover: de uitreiking van de RadioBitches Awards, dé radioprijzen voor vrouwen, geïnitieerd door de V-Academy! Tot 30 november kan er via www.radiobitches.nl gestemd worden op maar liefst 12 genomineerde radiovrouwen in vier categorieën: RadioBitch, BackstageBitch, NewsBitch en TalentBitch. De RadioBitches Awards worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De jury van de radioprijzen voor Nederlandse radiovrouwen, onder leiding van Tineke de Nooij, heeft twaalf Nederlandse radiovrouwen genomineerd in de volgende categorieën:RadioBitch 2011:
Petra Grijzen (BNR), Tuffie Vos (Omroep Max), Margriet Vroomans (TROS: Radio1, KRO: Radio4)
BackstageBitch 2011:
Marlous Löffelman (Radio Veronica), Patricia van Liemt (Q-Music), Jantien van Tol (Kink FM)
NewsBitch 2011:
Jasmijn van Dijk (Radio 538), Fleur Wallenburg (NOS), Hannelore Zwitserlood (Radio 538)
TalentBitch 2011:
Eva Koreman (Q-Music), Ingrid Pérez (Kink FM), Sarah Ramos (Radio Decibel)

Dit jaar heeft de jury bestaande uit voorzitter Tineke de Nooij (zij kreeg de eerste RadioBitches Oeuvre Award in 2007), Erik de Zwart, Marjolein Dekkers, Iwan Reuvekamp, Pierre Papa en Sieb Kroeske zich gebogen over de nominaties.

Tot en met 30 november kan iedereen via de website www.radiobitches.nl zijn of haar stem uitbrengen op de genomineerden. Per categorie wint de genomineerde met de meeste stemmen de desbetreffende award. De winnares van de RadioBitches Oeuvre Award 2011 wordt op 24 november aanstaande bekend gemaakt.

Afgelopen jaar vielen de volgende radiovrouwen in de prijzen bij de RadioBitches Awards: Harmke Pijpers (RadioBitches Oeuvre Award), Kristel van Eijk (RadioBitch), Jacqueline Bierhorst (BackstageBitch), Tamara Bok (NewsBitch) en Cielke Sijben (TalentBitch). DJ Timur Perlin werd uitgeroepen tot Bitches Bastard.

Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?
Lees ook:Anne van Egmond ontvangt RadioBitches Oeuvre Award 2011
Lees ook:Kristel van Eijk wint hoofdprijs RadioBitches Awards 2010
Lees ook:Nieuwe klas V-Academy organiseert RadioBitches Awards 2011
Lees ook:Harmke Pijpers wint RadioBitches Oeuvre Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>