Arrow Jazz FM vanaf 1 september op kavel A8

Het bleef eventjes stil rond de verdeling van de twee beschikbare kavels A7 en A8, maar vandaag komt er nieuws vanuit het ministerie: het bedrijf Exceed Jazz B.V. zal per 1 september aanstaande Arrow Jazz FM analoog en digitaal uitzenden op geclausuleerde kavel A8. GeĆÆnteresseerde partijen konden tot en met 10 juni 2011 een aanvraag indienen voor de landelijke FM-vergunning voor jazzmuziek. Er kwamen vier plannen binnen. Een plan werd – omdat er niet aan de eisen voldoen – direct afgeschoten. Het ministerie heeft de drie andere plannen vergeleken op het programmatische aanbod (jazz) en de kwaliteit van het bedrijfsplan. De drie aanvragers hadden alle drie een goed programmatisch bod. Het bedrijfsplan maakte uiteindelijk het onderscheid, waardoor de vergunning verleend is aan Exceed Jazz B.V.

Lees ook:Vier commerciƫle radiozenders stappen naar rechter
Lees ook:Herverdeling Arrow-frequenties van start
Lees ook:Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM
Lees ook:Arrow Classic Rock en Jazz FM uit de ether
Lees ook:Je eigen BBC-radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>