BBC Radio te beluisteren via Digitenne

Sinds begin deze maand is er goed nieuws voor BBC-fans die een abonnement bij Digitenne hebben: de stations BBC Radio 1 tot en met 4 zijn via de ether te ontvangen. Dat meldt de website Totaal TV. Volgens die site is de Nederlandse ontvangst uniek te noemen, nergens buiten Engeland zijn de BBC-stations via de ether te beluisteren. Totaal TV meldt ook dat de doorgifte van BBC door Digitenne gevolg is van een contract met KPN. Er zijn kabelaars die de stations in hun digitale pakketten hebben, maar dat is dan weer niet via de ether te ontvangen. UPC geeft overigens geen enkel BBC-radiostation door in het digitale pakket. Kan je geen gebruik maken van Digitenne? Gelukkig hebben we het internet nog.

Lees ook:OLON: ‘Het woord is aan minister Plasterk’
Lees ook:NMa: KPN-zendmasten mogen naar Frans bedrijf
Lees ook:OOG en Maasland FM/D-TV in clinch met Essent
Lees ook:Moeder Rob Stenders kan haar zoon nu ook digitaal horen
Lees ook:Verhagen wil vergunningen commerciƫle omroepen verlengen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>