Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011

De internetverkeerszender Traffic Radio is speciaal voor AutoRAI 2011 in het bezit gekomen van een FM etherfrequentie. De verkeerszender van Nederland zal tijdens AutoRAI 2011, van 13 tot en met 23 april 2011, ook te beluisteren zijn op 105.6 FM! De volledige programmering van Traffic Radio zal van 13 tot en met 23 april in het teken staan van AutoRAI 2011. De gehele dag doet Traffic Radio live verslag van AutoRAI met de actuele verkeersituatie ter plaatse, het laatste autonieuws van AutoWeek, OV-reisinformatie, schuiven BN’ers aan als sidekick en kunnen bezoekers van AutoRAI de gehele dag hun favoriete carclassic aanvragen en zelf file-informatie voorlezen.

FM frequentie

“Uiteraard blijven wij geheel toegespitst op het maken van radio via internet, omdat dit simpelweg de toekomst is. Echter met deze tijdelijke FM frequentie kunnen we ons als Traffic Radio nog meer profileren als dé verkeerszender van Nederland en reizigers van en naar AutoRAI optimaal informeren”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

AutoRAI 2011
Op AutoRAI 2011 kunnen autoliefhebbers elf dagen lang met volle teugen genieten van het nieuwste en mooiste dat de autowereld te bieden heeft! AutoRAI is ook in de avonduren te bezoeken, tegen een gereduceerd tarief en kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene. Er zijn wervelende shows vol primeurs, live demo’s en heel veel automerken.

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de mobiele telefoon. Hiervoor is onder meer een gratis iPhone app beschikbaar.

Lees ook:Jente Kater bij Traffic Radio op AutoRAI
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s
Lees ook:Barry Brand nieuwe file-DJ op Traffic Radio
Lees ook:AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>