Kermis FM start met Johan Verschuuren en Gebroeders Ko

Wie niet kan wachten op de officiële opening van de Tilburgse kermis vrijdagavond zit vrijdagmiddag 16 juli al goed bij Kermis FM. Om 16:30 uur zullen de Gebroeders Ko de tweede editie van Kermis FM openen in het programma T-Time. De uitzending wordt gepresenteerd door Bart Jan Cune en Matijn Nijhuis.

Vanaf dat moment is deze topattractie weer tien dagen lang een bron van vermaak voor de Tilburgse kermisbezoeker en natuurlijk voor luisteraars van ver daarbuiten. Tal van BN’ers zullen langskomen in de radiostudio voor de kerk op de Heuvel.

Elke vijftien minuten zijn er updates van het laatste (kermis)nieuws, de wachttijden voor de parkeergarages en de treinenloop rond Tilburg.

Voor Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren is het vrijdag het moment van de waarheid. Hij is al sinds 1982 op de radio te horen met zijn voorspellingen. Maar durft hij het op te nemen tegen een waarzegger van de Tilburgse Kermis?

De uitzending is te volgen bij de studio voor de kerk op de Heuvel in Tilburg, 107.0 FM in de ether en in de gemeente Tilburg op de kabel via 87.5 FM (frequentie Radio Magnifique / LOTT). Daarnaast is alles te zien en te horen via kermisfm.nl en te volgen op twitter.com/kermisfm.

ZIE OOK:
- Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM

- Kermis FM zet hoger in op nieuws en informatie
- Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM

Lees ook:Laatste dag Kermis FM op Tilburgse kermis
Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>