Krezip meest gedraaide artiest op de radio in 2009

Krezip besloot in 2009 te stoppen als band, maar dat weerhield hen er niet van nog een paar hits te scoren. Het laatste nummer van Krezip, het afscheidsnummer ‘Sweet Goodbyes’, is op de Nederlandse radio zelfs de meest gedraaide plaat van afgelopen jaar.

Het liedje ‘Sweet Goodbyes’ werd maar liefst 4.691 keer gedraaid op de landelijke publieke en commerciĆ«le radiozenders.


De lijst met de meest gedraaide platen van 2009 staan overwegend buitenlandse nummers. Een andere zangeres van eigen bodem die goed scoorde wat betreft airplay, is Ilse DeLange. Zij staat met maar liefst drie nummers in de Airplay Top 20 van 2009.

Lees ook:Hazes en Jackson meest gedraaide artiesten op de radio
Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio
Lees ook:Oude en veilige artiesten meest gedraaid
Lees ook:Radiozenders storten zich op nieuwe single Anouk
Lees ook:Ilse DeLange grote winnaar 3FM Awards 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>