RTL Lounge breidt uit met radiozender

RTL Nederland is na een televisiekanaal ook een radiozender gestart onder de naam RTL Lounge. Net als de televisietak richt RTL Lounge Radio zich op de vrouw van nu, met een ‘toegankelijk aanbod van jazz, pop, soul en melodieuze dance. RTL Lounge TV en Radio bieden beiden zeven dagen per week, 24 uur per dag een aantrekkelijke en ontspannende programmering. Radio 538 verzorgt met haar kennis de techniek en de programmering van RTL Lounge Radio.

De nieuwe radiozender is sinds afgelopen donderdag te beluisteren.

Bert Habets, CEO RTL Nederland, over de lancering van RTL Lounge Radio: “RTL volgt de consument op de voet en speelt in op alle nieuwe manieren van mediaconsumptie. Digitale televisie en radio worden daarin steeds belangrijker. De lancering van RTL Lounge Radio sluit naadloos aan op de sfeer en belevingswereld van de jonge vrouw“.

RTL Lounge is actief op radio, internet en televisie en biedt de kijker en luisteraar naast de lekkerste muziek Nederlandse en internationale televisieprogrammas op het gebied van koken, beauty & fashion, wonen, reizen en love & life. Naast populaire RTL-programmas als Goede Tijden, Slechte Tijden, Gooische Vrouwen, RTL Travel, Nigela Bites, Project Catwalk en Bouwval Gezocht, biedt de zender ook exclusieve programmering met de RTL-premire van de Nederlandse telenovelle Lotte en dramaseries als Fashion House en Desire en het reisprogramma Rough Guides. Programma’s die de jonge vrouw van nu informeren en inspireren.

RTL Lounge TV is te ontvangen via de digitale pakketten van UPC en Ziggo, RTL Lounge Radio is te ontvangen via www.rtllounge.nl, www.webradio.nl en www.nederland.fm.

Lees ook:Slechteriken GTST presenteren Q-top 500 van de 90s
Lees ook:Woensdag lancering van Kink TV
Lees ook:Nederland loopt hopeloos achter met digitale radio
Lees ook:Sterke terugval in winst radiotak RTL
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit café GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>