Coen en Sander presenteren liveshows ‘Wie Is Di-rect?’

Het BNN-programma ‘Wie Is Di-rect?’ nadert de ontknoping. Zondag 25 oktober 2009 gaat de volgende fase in de muzikale zoektocht naar de nieuwe frontman van de band van start. De laatste vier kandidaten, Sven, Guido, Marcel en Victor gaan in poppodium het Paard van Troje in Den Haag de strijd met elkaar aan. Wie is er volgens de bandleden in de wieg gelegd voor de ultieme rock&roll droombaan: leadzanger van Di-rect. 3FM-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga presenteren deze bloedstollende liveshows drie weken achter elkaar.

De overgebleven vier zangers uit het programma Wie Is Di-rect? treden live op een van de meest legendarisch poppodia van Nederland met een door Di-rect uitgekozen band. Na ieder optreden vellen Bas, Jamie en Spike hun genadeloze oordeel. De shows eindigen iedere week met een confrontatie tussen Di-rect en de kandidaat-zangers.

De liveshows van het zoektochtprogramma zijn vanaf 25 oktober drie zondagen achtereen van 21:35 tot 22:15 uur te zien op Nederland 3.

Lees ook:Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?
Lees ook:Di-rect gaat door samen met Coen & Sander
Lees ook:Coen en Sander zoeken nieuwe zanger Di-rect
Lees ook:100%NL strikt Nick & Simon als deejays
Lees ook:Edwin Evers stopt bij The Voice Of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>