Veronica Magazine nomineert dj’s voor Miskend Talent Awards

Na twee jaar Het Lekijk Ding te hebben uitgereikt aan de televisie- en radiopresentatoren, komt het Veronica Magazine dit jaar met de Miskend Talent Award. De nieuwe ‘onderscheiding’ is een aanmoedigingsprijs, bedoeld om presentatoren die niet favoriet zijn bij tv-kijkend en radioluisterend Nederland een duwtje in de rug te geven. ‘Afzeiken is niet langer het devies, maar een helpende hand toesteken is ons nieuwe motto’, aldus het Veronica Magazine. Het weekblad nomineerde alvast zes radiomannen en zes radiovrouwen.

De titel ‘Miskend Talent’ klinkt misschien negatief, maar Veronica wil benadrukken dat de genomineerden talent hebben, maar dat het (nog) lang niet door iedereen onderkend wordt. Daarom dus de verkiezing voor de Miskend Talent Awards.

UPDATE: Giel Beelen en Claudia de Breij Miskend Talent 2009

Genomineerd in de categorie ‘radiopresentator’ zijn Ruud de Wild (Q-music), Giel Beelen (3FM), Frits Spits (Radio 2), Sven Kockelman (Radio 1), Sander de Heer (Radio 2) en Tijs van den Brink (Radio 1). Bij de vrouwen zijn Claudia de Breij (3FM), Froukje de Both (Radio 538), Daphne Deckers (ex-100%NL), Myrna Goossen (ex-100%NL), Harmke Pijpers (BNR) en Sylvana Simons (Radio 6) genomineerd.

Stemmen voor de Miskend Talent Awards kan op de website van Veronica Magazine.

Lees ook:Giel Beelen en Claudia de Breij Miskend Talent
Lees ook:Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend
Lees ook:Genomineerden voor 3FM Awards bekendgemaakt
Lees ook:GIEL!, 3FM, Edwin Evers, Claudia de Breij en Mattie Valk winnen radioprijzen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veronica Magazine nomineert dj’s voor Miskend Talent Awards

 1. Arjen

  Quote:
  “De titel ‘Miskend Talent’ klinkt misschien negatief, maar Veronica wil benadrukken dat de genomineerden talent hebben, maar dat het (nog) lang niet door iedereen onderkend wordt. Daarom dus de verkiezing voor de Miskend Talent Awards.”

  Wat een onzin zeg! Miskend talent, ja en wel genomineerd voor de Gouden Radio Ring 2009! Kijk voor de grap ook even bij de tv presentatoren, als je op straat iemand vraagt om een aantal radio dj’s en tv presentatoren te noemen, noemt hij deze! In plaats van dat ze aantal onbekende presentatoren een duwtje in de rug geven zoals dj’s uit de nacht van 3FM, 538 of iets dergelijks.. Maar goed, mijn redenatie zal wel niet kloppen…

    /   Reply  / 
 2. Frederik

  Die klopt wel degelijk Arjen. Deze genomineerden hebben grotendeels hun sporen al verdiend. Veronica probeert met dit extra publiciteit te halen m.b.v. reeds echt bekende namen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>