Kermis FM keert volgend jaar terug

Het bordje ‘wegens succes herhaald’ mag alvast op de studiodeuren van Kermis FM getimmerd worden. De evenementenzender die tien dagen lang verslag deed van de Tilburgse kermis krijgt in 2010 een vervolg. Naar schatting hebben tienduizenden mensen tussen 17 en 26 juli 2009 via de ether en via internet naar de uitzendingen van Kermis FM geluisterd. De stream op de site kermisfm.nl is in die tien dagen 25.000 keer opgevraagd en de webcam is bijna 17.000 maal bekeken. Reden genoeg voor een vervolg.

Het tijdelijke radiostation was ook te horen via 107.0 FM in Tilburg en omgeving. Hoeveel mensen hun radio op Kermis FM hebben afgestemd, is niet gemeten. Maar de honderden smsjes en mailtjes die in de studio binnen kwamen, maken duidelijk dat de uitzendingen werden gewaardeerd. Kermis FM bracht ieder uur nieuws in samenwerking met het Brabants Dagblad en gaf regelmatig updates over de situatie op het spoor en in de Tilburgse parkeergarages.

Bekende radio-dj’s als Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Maurice Verschuuren (KXradio), Domien Verschuuren (3FM), Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (3FM) waren te horen op Kermis FM. Velen hebben hun medewerking voor volgend jaar alvast alweer toegezegd.

Kermis FM krijgt wegens het succes van dit jaar in 2010 dus een vervolg. “Tientallen vrijwilligers hebben van Kermis FM een succes gemaakt”, zegt Arno Leblanc, voorzitter van de nieuwe Stichting Kermis FM. “Zij staan te trappelen om volgend jaar opnieuw knallende kermisradio te maken. Om dat alles in goede banen te leiden is er een nieuwe stichting opgezet die zich vol op Kermis FM gaat storten om er volgend jaar een nog groter succes van te maken.” De gemeente Tilburg was erg te spreken over het radiostation en gaat binnenkort opnieuw in gesprek met de organisatie van Kermis FM.

Radioactive.blog.nl bracht op de laatste dag van de Tilburgse kermis een bezoek aan de studio van Kermis FM. Bekijk hier het fotoverslag van het studiobezoek.

Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Laatste dag Kermis FM op Tilburgse kermis
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kermis FM keert volgend jaar terug

  1. Pingback: Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>