Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg

Dat de mensen van onder de rivieren feest kunnen vieren, dat merken we ieder jaar met carnaval. Maar ook buiten die dagen grijpen de zuiderlingen iedere mogelijkheid aan om er iets gezelligs van te maken. Vandaag gaat de Tilburgse kermis van start en dat is het op één na grootste evenement dat we in Nederland kennen. De grootste kermis van de Benelux heeft de komende tien dagen een eigen radiozender die in de buurt van Tilburg in de ether te ontvangen is. Daarbuiten is Kermis FM natuurlijk via internet te beluisteren. De kermiszender gaat vanmiddag officieel van start.


UPDATE: Fotoverslag eerste editie Kermis FM

Vrijdag 17 juli om 16:30 uur precies is de kick-off van Kermis FM. De zender begint met het programma ‘T-Time’ dat gepresenteerd zal worden door Bart Jan Cune en Matijn Nijhuis. In de studio zijn bij de officiële opening onder meer Nol Havens (V.O.F. De Kunst), Pepijn Crone (NOS Jeugdjournaal) en kinderboekenschrijver Paul van Loon te gast.

Grote namen

Het idee voor de radiozender komt van ActionRadio dat al jaren intensief met radio bezig is. In samenwerking met de gemeente Tilburg wordt Kermis FM tot een radiostation gemaakt dat je niet kunt missen als je alles over de kermis wil volgen. Om mensen buiten het kermisterrein ook van de sfeer te laten proeven doet Kermis FM van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli 2009 live verslag vanuit Tilburg. Dat doet de zender met een aantal grote namen achter de knoppen.

Zo komen onder anderen Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock) en Domien Verschuuren (3FM) naar Tilburg om uitzendingen te maken vanuit de Kermis FM-studio voor de Heuvelse Kerk.

Coen en Sander

Op Roze Maandag (20 juli) komt de uitzending van de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM live vanaf de Tilburgse kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma dan in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op zowel Kermis FM als op 3FM.

Kermis FM is vanaf 17 juli te beluisteren via de site van het radiostation. In Tilburg is de zender te ontvangen via 107.0 FM. De vormgeving van Kermis FM is verzorgd door The Rocketeers.

Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg
Lees ook:Laatste dag Kermis FM op Tilburgse kermis

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg

  1. Pingback: Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>