The Rocketeers maakt jingles voor grootste kermis Benelux

Het is met ruim een miljoen bezoekers het op één na grootste evenement van Nederland, de grootste kermis in de Benelux, de jaarlijkse Tilburgse kermis. Het bijbehorende Kermis FM wordt vrijdag 17 juli 2009 om 16:30 uur gelanceerd door NOS Jeugdjournaal presentator Pepijn Crone. De jingles voor Kermis FM zijn gemaakt door The Rocketeers. Projectleider Martijn Planken van de kermiszender: “Eerst denk je: ik wil veel herrie met kermisgeluiden. Gelukkig zijn we daar snel van afgestapt. Het is precies geworden wat we wilden: energiek, muzikaal en niet over de top.”


The Rocketeers uit Hilversum produceren custom muziek voor onder ander radio, televisie en artiesten en werd in 2008 opgericht door Stas Swaczyna en Joost Griffioen. Het jinglebedrijf is verantwoordelijk voor onder meer de vormgeving van Radio Decibel en voor de jingles die te horen zijn in het 3FM-programma van Domien Verschuuren. Verder maakten The Rocketeers ook de audio imaging voor de vorige week gelanceerde Vlaamse tv-zender Anne.

Kermis FM heeft dit jaar bekende radio-dj’s naar Tilburg weten te krijgen. Onder andere Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM) en Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock) zijn vanaf vrijdag te horen op Kermis FM.

De vormgeving voor Kermis FM is hier te beluisteren (audio opslaan).

UPDATE: Fotoverslag eerste editie Kermis FM

Zie ook:
- Grote namen op Kermis FM

Lees ook:The Rocketeers verzorgt vormgeving tv-zender Anne
Lees ook:Ontzettend dikke ochtendjingles voor Frank Dane
Lees ook:The Rocketeers maakt nieuw jinglepakket MetMichiel
Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “The Rocketeers maakt jingles voor grootste kermis Benelux

  1. Pingback: Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg | Radioactive

  2. Pingback: Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>