Vanavond uitreiking Radiobitches Awards 2009

De een heeft het liefst geen vrouwen op de radio en een ander wil juist meer dj’s van het vrouwelijk geslacht in de ether horen. Feit blijft dat vrouwen in verhouding nog steeds in de minderheid zijn op de radio. In de wereld waar mannen de boventoon voeren, zet Radiobitches vrouwen in de spotlight. En daarom worden dindag 23 juni voor de derde keer de Radiobitches Awards uitgereikt. De verkiezing is opgezet om de beste radiovrouwen -voor en achter de schermen- te lauweren. In Studio 21 in Hilversum worden vanavond de awards uitgereikt.


Update: Verslag uitreiking Radiobitches Awards 2009 (foto’s)

De Radiobitches Awards worden uitgereikt in acht verschillende categorieën: Beste Presentatrice, Beste Nieuwslezer, Beste Backstage Bitch, Beste Regiobitch, Aanstormend Talent, Beste Station, Bitches Choice Award en de Oeuvre Award. De winnares van deze laatste prijs is vorige week al bekend gemaakt; Meta de Vries was de gelukkige die geëerd wordt met een oeuvre award. Voor de volledige lijst met genomineerde radiovrouwen, zie dit bericht.

De prijzen voor radiovrouwen worden dinsdagavond vanaf ongeveer 20:00 uur uitgereikt. De awardshow wordt gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen. Radioactive.blog.nl is er ook bij en doet naderhand uitgebreid verslag van de Radiobitches Awards 2009.

Zie voor een impressie van de prijzenshow alvast het verslag van vorig jaar.

Lees ook:Miljuschka Witzenhausen presenteert Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Stemmen voor de RadioBitches Awards 2011
Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?
Lees ook:Eerste bitch al op de hoogte van prijs
Lees ook:Nieuwe klas V-Academy organiseert RadioBitches Awards 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>