Grote namen op Kermis FM

Het klinkt in eerste instantie misschien als een heel foute piratenzender, maar Kermis FM is verre van dat. Het is een tijdelijke zender die deze zomer tien dagen lang live uitzendt vanaf de Tilburgse Kermis. En dat is niet zomaar een evenement met een draaimolen, een waarzegster en een suikerspinnentent… De Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux. Om mensen buiten het kermisterrein ook van de sfeer te laten proeven doet Kermis FM van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli live verslag vanuit Tilburg. Dat doet de zender met een aantal grote namen achter de knoppen.


Zo komen onder anderen Giel Beelen (3FM), Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock) en Domien Verschuuren (3FM) naar Tilburg om uitzendingen te maken vanuit de Kermis FM-studio voor de Heuvelse Kerk.

UPDATE: Fotoverslag eerste editie Kermis FM

Het idee voor de radiozender komt van de Stichting ActionRadio (inderdaad van radiozender ActionRadio), die al jaren intensief met radio bezig is. In samenwerking met de gemeente Tilburg wordt Kermis FM tot een radiostation gemaakt dat je niet kunt missen als je alles over de kermis wil volgen.

Coen en Sander KermisShow

Op Roze Maandag (20 juli) komt de uitzending van de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM live vanaf de Tilburgse kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma dan in de studio van Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op zowel Kermis FM als op 3FM.

Kermis FM zendt uit van 17 tot en met 26 juli 2009. De uitzendingen zijn in Tilburg te beluisteren via de ether op 107.0 FM en daarbuiten natuurlijk ook online. Voor de volledige programmering en de dj’s van dienst, zie de website van Kermis FM.

Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Kermis FM start met Johan Verschuuren en Gebroeders Ko
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Grote namen op Kermis FM

  1. Pingback: The Rocketeers maakt jingles voor grootste kermis Benelux | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>