Winnaars Lokale Omroep Awards in De Zomer Draait Door

Woensdag 3 juni worden in Beeld & Geluid in Hilversum de Lokale Omroep Awards 2009 uitgereikt. De rtv-prijzen worden uitgereikt in vijf verschillende categorieën waaronder ‘Lokale Omroep van het Jaar’. De jury bestaat naast voorzitter Sven Kockelmann (KRO) uit Mezen Dannawi (NPO), Arjen Grolleman (Kink FM), Kees de Groot (Media Academie), Marieke de Vries (NOS Journaal) en Fleur Wallenburg (NOS 3FM Headlines en winnares OLON presentatietalent 2005). De winnaars zijn vanavond direct te gast in het televisieprogramma De Zomer Draait Door.

De Lokale Omroep Awards zijn in het leven geroepen om de beste publieke lokale zenders en hun programma’s te onderscheiden. Naast de ‘Lokale Omroep van het Jaar’ worden er prijzen uitgereikt in de categorieën ‘radio’, ‘televsie’, ‘crossmediaal’ en ‘presentatietalent’. In totaal zijn er 268 programma’s van 80 verschillende lokale omroepen ingezonden. De volledige lijst met nominaties is te vinden op de site van OLON.

Het Vara-televisieprogramma De Zomer Draait Door (de zomervariant van De Wereld Draait Door) ontvangt woensdagavond van alle winnende programma’s en de Lokale Omroep van het Jaar twee personen om te vertellen over hun gewonnen onderscheidingen. De Zomer Draait Door is van 19:30 tot 20:20 uur te zien op Nederland 3. De winnaars zitten in de uitzending in het laatste gesprek, dat iets na acht uur zal beginnen.

UPDATE: Winnaar Lokale Omroep Awards 2009 (site OLON)

Lees ook:Genomineerden Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:TV Enschede FM grote winnaar van OLON Lokale Omroep Awards 2011
Lees ook:Nominaties voor Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Inschrijving Lokale Omroep Awards 2011 van start
Lees ook:NL-Awards 2009 uitgereikt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnaars Lokale Omroep Awards in De Zomer Draait Door

  1. Thies

    MeerRadio & MeerTelevisie, van harte gefeliciteerd met jullie uitverkiezing!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>