Miljuschka Witzenhausen presenteert Radiobitches Awards 2009

V-Academy organiseert dit jaar voor de derde keer de Radiobitches Awards. De uitreiking van de prijzen voor radiovrouwen belooft dit jaar grootser, mooier en spectaculairder te worden dan ooit. Het thema van dit jaar is ‘It’s a WOmens world’. De uitreiking van de Radiobitches Awards vindt plaats op 23 juni 2009. Studio 21 op het Mediapark in Hilversum vormt het decor voor de uitreiking van de awards. De presentatie van de show is in handen van Miljuschka Witzenhausen.

De Radiobitches Awards draaien om talentvolle radiovrouwen die het gemaakt hebben in een wereld die gedomineerd wordt door mannen. Op de avond van 23 juni 2009 zijn het deze vrouwen die op een voetstuk worden geplaatst. Dit jaar worden acht awards uitgereikt in de categorieën: Beste Presentatrice, Beste Nieuwslezer, Beste Backstage Bitch, Beste Regiobitch, Aanstormend Talent, Beste Station, Bitches Choice Award en de Oeuvre Award.

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen, bekend van onder meer muziekzender TMF en soap ‘ONM’, straalt uit waar de Radiobitches Awards voor staan: getalenteerde, sexy en stoere vrouwen die voor geen enkele man onder doen. Wervelende dansacts, verzorgd door Dansacademie Lucia Marthas, en spetterende optredens van diverse bekende artiesten beloven van de Radiobitches Awards 2009 een onvergetelijke avond te maken.

De Radiobitches Awards worden georganiseerd door de tien studenten van Veronica’s V-Academy. V-Academy is de kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten die tijdens een praktische stage opgeleid worden tot crossmediale professionals. Tien studenten werken gedurende vijf maanden in de praktijk aan de ontwikkeling en productie van nieuwe, crossmediale formats op het gebied van muziek en entertainment.

Zie ook het verslag van de Radiobitches Awards 2008.

Lees ook:Vanavond uitreiking Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Dit zijn de genomineerde radiobitches van 2009
Lees ook:Nieuwe klas V-Academy organiseert RadioBitches Awards 2011
Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?
Lees ook:Live video-registratie van Radiobitches Awards

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Miljuschka Witzenhausen presenteert Radiobitches Awards 2009

 1. FlorisD

  Het blijft een best leuk initiatief. :)

  De vraag is alleen: Zouden de prijzen dit jaar weer bijna allemaal naar 3FM gaan? :P

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Haha, dat zou jij wel willen hè, 3FMfan ;-)
   Bij 100%NL hebben ze ook veel vrouwen, misschien wint één van hen wel. Een ding is zeker: de prijs voor Beste Regiobitch gaat niet naar 3FM :D

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Dit zijn de genomineerde radiobitches van 2009 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>