Paaspop 2009 op de radio

20.000 Muziekliefhebbers komen dit weekend samen op Paaspop in Schijndel. Het tweedaagse muziekfestival in het zuiden van het land bestaat sinds 1978 en is dit jaar opnieuw compleet uitverkocht. Op zeven verschillende podia zullen in totaal zo’n zeventig nationale en internationale artiesten optreden. Paaspop 2009 is ook volop via de radio te volgen; Kink FM zendt live uit vanaf het muziekevenement en ook de regionale zender Omroep Brabant doet verslag.
 

Paaspopbetekent direct de aftrap van het festivalseizoen van 2009. Alternatieve radiozender Kink FM zendt live uit vanaf het festival, met interviews, reportages en live muziek. De uitzendingen op zaterdag en zondag komen vanuit het Kink FM Jack Daniels Café. Het verslag van Paaspop 2009 is op zaterdag van 17:00 tot 21:00 uur te horen en op zondag van 14:00 tot 19:00 uur.

Ook de regionale radiozender van Omroep Brabant doet verslag van het muziekfestival dat plaatsvindt binnen hun provinciegrenzen. Het hele weekend zijn er bijdrages te horen van verslaggevers die aanwezig zijn op het festivalterrein in Schijndel.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Kink FM komend weekend live vanaf Paaspop
Lees ook:Coen en Sander doen verslag van Paaspop
Lees ook:Carnaval barst los op Omroep Brabant/Dweilradio
Lees ook:Ligt Nijmegen in Brabant?
Lees ook:Morgen nieuwe weekendprogrammering KINK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>