AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio

Het magazine AutoWeek verzorgt vanaf deze week het meest actuele autonieuws op de nieuwe zender Traffic Radio. Dagelijks wordt, in zowel de ochtend- als avondspits, door de redactie van AutoWeek een nieuwsbulletin verzorgd op Traffic Radio. Het autonieuws op de verkeerszender gaat verder dan alleen maar nieuws over en testen van nieuwe en gebruikte auto’s. Ook autogerelateerde onderwerpen uit politiek Den Haag, de aanstaande kilometerheffing, de fileproblematiek, accessoires en banden, tot aan kinderzitjes aan toe komen aan de orde in het autobulletin.


Traffic Radio is een Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. De zender brengt 24 uur per dag en 7 dagen per week een mix automuziek, verkeersinformatie en autonieuws aangevuld met actuele verkeerstips van medeweggebruikers.

Over de samenwerking met AutoWeek zegt Lars Schotanus van Traffic Radio: “Wij zijn zeer blij om nu ook dagelijks in de file autonieuws voor onze luisteraars te brengen. Uit Het Nationale Automobilisten Onderzoek komt naar voren dat dat zeker niet mag ontbreken op de verkeerszender van Nederland”.

Voor een radiozender dat zich hoofdzakelijk richt op automobilisten, is nieuws uit de autowereld een logisch onderdeel van de programmering. Ook voor AutoWeek is ‘het verzorgen van nieuws voor Traffic Radio een logische uitbreiding van het werkterrein’, aldus Wouter van Dun, marketing manager van het autoblad. ‘Afgezien van incidentele bijdragen voor verschillende radioprogramma’s, is de samenwerking met Traffic Radio, de eerste constructieve activiteit op de radio. Een samenwerking waar we veel van verwachten’.

Traffic Radio is uitsluitend te beluisteren uit via (mobiel) internet en richt zich in eerste instantie op het gebied groot Amsterdam.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:AutoWeek en Traffic Radio komen met jaarlijkse Carclassics Top 100
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s
Lees ook:Traffic Radio hoofdsponsor van Free Style evenementen
Lees ook:Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011

1 Reacties // Reageer

One thought on “AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio

  1. Pingback: Traffic Radio start gepresenteerde programma’s | Radioactive

  2. coen ermans

    heb diverse malen ingelogd op http://www.autoweek.nl/carclassics om een gratis cd te ontvangen als abonnee van autoweek, krijg natuurlijk geen cd, laat staan contact, ook niet bij Sanona..!!
    Hoe is het toch mogelijk.???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>