Ekstra Weekend krijgt extra exposure via 101.TV

De vrijdagavond op 3FM is sinds twee jaar gekaapt door Gerard Ekdom en Michiel Veenstra. In het programma ‘Ekstra Weekend’ slepen ze de luisteraars tussen zeven en tien uur het weekend in. Er zijn weinig dingen zeker in het leven, maar één ding staat iedere week weer vast: Michiel en Gerard bereiden helemaal niets voor. En toch gaat dat al twee jaar goed. De kracht van het programma zit deels in het feit dat luisteraars via de webcam kunnen meekijken in de studio. Maar fans hoeven sinds vorige niet meer achter de computer te kruipen om mee te gluren, want ‘Ekstra Weekend’ is ook te zien via 101.TV.

101 is het nieuwe digitale 24-uurs jongerenkanaal van BNN en de Publieke omroep. De zender is sinds 6 maart niet alleen meer het domein van BNN, want ook de NPS (waar ‘Ekstra Weekend’ van is) gaat 101.TV gebruiken. Sinds vorige week is het vrijdagavondprogramma van Veenstra en Ekdom ook live te volgen via 101.TV.

Je zou denken dat die extra exposure via het digitale kanaal weinig aan het programma verandert, maar om de verrichtingen van de dj’s een beetje goed in beeld te krijgen, stond de studio naast een aantal webcams vol met grote professionele camera’s. Ook moesten de dj’s in de make-up, aangezien ze door de tv-camera’s ook in de spotlights staan (voor de belichting hè, en dat bij radio…). Die heisa was echter alleen voor de eerste keer dat het programma op 101.TV te zien was. De focus ligt nu weer op radiomaken. Zonder voorbereiding, dat wel!

‘Ekstra Weekend’ is er vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur op 3FM.


Heb jij al gestemd? Radioactive.blog.nl is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09. Stem hier op Jorn en daarmee op dit radioblog!

En oja, je doet het niet voor niets, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:12 uur lang Ekstra Weekend tijdens 5-jarig jubileum
Lees ook:Golfen met sterren in jubileumuitzending Ekstra Weekend
Lees ook:Extra EkStra Weekend doet verslag van Nederland-Kameroen
Lees ook:Luisteraars maken zelf EkStra Weekend-uuropener
Lees ook:Ekdom en Veenstra gaan discobowlen met BN’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>