Traffic Radio hoofdsponsor van Free Style evenementen

Het nieuwe radiostation Traffic Radio gaat een samenwerking aan met Free Style Events & Promotions. Het in november gelanceerde radiostation gaat zich het komende jaar als hoofdsponsor verbinden aan een aantal branchegerichte sportevenementen van Free Style. Het betreft hier Reclame Tennis, The Advertising & Marketing Masters, AD Reclamezeildag en SRM Squash. Volgens de zender voor automobilisten ‘worden er door inspanning op ontspannen wijze netwerkmogelijkheden gecreëerd’ en dat allemaal onder het motto ‘sport verbroedert’.


Traffic Radio is een Nederlands (internet)radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Het station brengt 24 uur per dag en 7 dagen per week een mix van ‘automuziek’, verkeersinformatie en autonieuws aangevuld met de meest actuele verkeerstips van medeweggebruikers. Het station is te beluisteren via (mobiel) internet en richt zich in eerste instantie op het gebied groot Amsterdam.

Het radiostation is een initiatief van mobiliteitsplatform Eileen en verzekeraar Delta Lloyd. Het station werd in november vorig jaar geopend door VVD-fractievoorzitter Mark Rutte en Radio Veronica-dj en ondernemer Erik de Zwart.Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!Lees ook:AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio
Lees ook:Nieuw radiostation: Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio breidt uit in 2010
Lees ook:Dakar Rally 2009 ook via Traffic Radio te volgen
Lees ook:Barry Brand nieuwe file-DJ op Traffic Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>