2,4 Miljoen kijkers voor De Dik Voormekaar Show

Wekenlang werd er volop promotie gemaakt voor de comeback van ‘De Dik Voormekaar Show’ van André van Duin en Ferry de Groot op televisie. Van Duin maakte zelfs de carnavalskraker ‘De Balletjes Van De Koningin‘ om de aandacht op het programma te vestigen. De clip van het nummer werd door de publieke tv-zenders meerdere malen integraal uitgezonden (ruim drie minuten). Alle promotie voor de radioshow van André (Dik Voormekaar) en Ferry (Meneer De Groot) lijkt geholpen te hebben, vrijdagavond keken namelijk ruim 2,4 miljoen mensen (SKO) naar de typetjes van de twee komieken.

De Dik Voormekaar Show was daarmee het best bekeken programma van vrijdag 27 februari 2009. De show liet daarmee de programma’s X Factor (RTL, 1,4 miljoen) en Nieuwe Uri Geller (SBS 1,3 miljoen), die rond hetzelfde tijdstip werden uitgezonden, ver achter zich.

Gisteren schreef ik al dat De Dik Voormekaar Show op televisie eigenlijk het kijken naar radio zou worden. Dat bleek ook te kloppen, in feite maken André van Duin en Ferry de Groot het programma zoals ze voorheen hun radioshow maakten, met dat verschil dat er nu camera’s bij zijn en dat er filmpjes ingestart worden.

Ik heb het televisieprogramma vrijdag helemaal uitgekeken, maar ik vond niet alles even grappig. Als radiomaker is het wel erg leuk om te zien hoe Van Duin en De Groot alle typetjes neerzetten. Ik kende De Dik Voormekaar Show alleen van hun uitzendingen op 3FM uit het begin van deze eeuw. Wanneer je de komieken bezig ziet dan kun je enkel concluderen dat ze nog altijd perfect op elkaar zijn ingespeeld. En ook de kijkcijfers van de eerste uitzending zijn dik voormekaar!

Zie ook:
-
Dik Voormekaarshow: radio op televisie

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ‘09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!

Lees ook:Dik Voormekaar Show in februari terug
Lees ook:Dik Voormekaarshow: radio op televisie
Lees ook:TV-Tip: DWDD deels over de Dik voor Mekaar Show
Lees ook:Edwin Evers wint Marconi Oeuvre Award
Lees ook:Dik Voor Mekaar Show inspiratiebron voor Evers

1 Reacties // Reageer

One thought on “2,4 Miljoen kijkers voor De Dik Voormekaar Show

  1. Pingback: Dik Voormekaarshow: radio op televisie | Radioactive

  2. Pingback: Dik Voormekaar Show in februari terug | Radioactive

  3. möök

    Ben benieuwd of ie dat de komende weken ook voormekaar krijgt. Zo leuk is het allemaal toch ook niet meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>