Dik Voormekaar Show in februari terug

André van Duin keert eind februari terug met de ‘Dik Voormekaar Show’. Het programma dat in de jaren zeventig van de vorige eeuw op de radio begon, komt bij de Tros terug op televisie. Om alle aandacht op het programma te richten, heeft Van Duin voor het eerst sinds twaalf jaar weer een carnavalsplaat uitgebracht. Met het liedje ‘De Balletjes van de Koningin’ probeert de komiek natuurlijk hoog te scoren bij alle feestvierende mensen tijdens carnaval, maar hij wil ook direct de aandacht vestigen op de comeback van de Dik Voormekaar Show.

UPDATE: 2,4 Miljoen kijkers voor eerste Dik Voormekaar Show

De Dik Voormekaar Show begon in 1973 als een wekelijks radioprogramma op Radio Noordzee. De komische show van André van Duin en Ferry de Groot is later in de jaren zeventig en tachtig groot geworden bij de NCRV. De inmiddels legendarische show stopte in 1985, maar keerde eind 2000 terug en was tot augustus 2003 te horen op Radio 3FM. 

Vanaf 27 februari 2009 is de Dik Voormekaar Show wéér terug, dit keer iedere vrijdagavond bij de Tros op Nederland 1. Een terugkeer op de radio was ook wel leuk geweest. De vraag is dan alleen: op welke zender? In 2003 stopte het programma op 3FM omdat de zendercoördinator van de Dik Voormekaar Show niet meer vond passen op die zender.

Lees ook:Dik Voormekaarshow: radio op televisie
Lees ook:2,4 Miljoen kijkers voor De Dik Voormekaar Show
Lees ook:TV-Tip: DWDD deels over de Dik voor Mekaar Show
Lees ook:Tineke Verburg voor de TROS op de radio
Lees ook:Edwin Evers wint Marconi Oeuvre Award

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dik Voormekaar Show in februari terug

 1. ramon

  Radio 2?

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Dik Voormekaarshow: radio op televisie | Radioactive

 3. ger bakker

  Goede TV Dik voormekaar show…………maar Andre iets meer aandacht voor meneer DE GROOT.

  (jullie horen tenslotte bijelkaar)

  top op de tv doorgaan

  groet een groot fan ger bakker

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>