Dakar Rally 2009 ook via Traffic Radio te volgen

De bekendste en waarschijnlijk ook de gevaarlijkste rally van de wereld gaat zaterdag van start: de Dakar Rally. De Nederlandse autocoureur-tweeling Tim en Tom Coronel doen mee aan de barre tocht en doen vanaf 3 januari dagelijks live verslag van hun gebeurtenissen in de Dakar Rally 2009. Beide heren zullen de luisteraars van het in november gestarte Traffic Radio vanuit hun rallyauto op de hoogte houden van de gebeurtenissen onderweg.

 

Tim en Tom zullen via de Traffic Radio Tiplijn, waarmee luisteraars hun gebeurtenissen onderweg kunnen inspreken, dagelijks ‘live inbreken’ op Traffic Radio. De live reports van de coureurs zijn ook naderhand nog te beluisteren via de website van Traffic Radio.

Dakar Rally 2009

De Dakar Rally editie 2009 start op 3 januari in Buenos Aires. In totaal verschijnen 530 teams uit 49 landen aan de start voor een nieuw en onbekend terrein door Argentinië en Chili. De rally telt een afstand van in totaal 9.574 kilometer en zal op 18 januari weer eindigen in de hoofdstad van Argentinië; Buenos Aires.

Traffic Radio, het Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de automobilist, is niet de enige zender die verslag doet van de Dakar Rally 2009. Ook jongerenzender SLAM!FM volgt de ontwikkelingen in de rally. Via de website van SLAM!FM zijn dagelijks verslagen te lezen en foto’s en filmpjes te bekijken. De zender volgt in het bijzonder de prestaties van het Nederlandse Team Dakarsport.

Zie ook:
- SLAM!FM volgt Dakar Rally 2009
- Nieuw radiostation: Traffic Radio

Lees ook:SLAM!FM volgt Dakar Rally 2009
Lees ook:‘Infinity’ van Guru Josh heeft Beste Beat 2008
Lees ook:Right Said Fred opent nieuwe radiostudio Traffic Radio
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Rob Stenders zoekt chauffeurs voor Dakar-race

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>