The Partysquad stopt met radioshow op FunX

Het populaire DJ-team The Partysquad stopt per direct met hun radioshow op jongeren-zender FunX. Het besluit is genomen na het zware auto-ongeluk van DJ Jerry Leembrug-gen vorige maand op Ibiza. Het programma doorzetten met alleen de andere helft van de Partysquad, MC Ruben Fernhout, voelt niet goed aan, aldus het management.

Volgens de laatste informatie van The Partysquad is Jerry nog steeds niet volledig bij bewustzijn nadat hij op 23 september een ernstige schedelbasisfractuur had opgelopen.

The Partysquad startte in 2006, na hun eerste successen in de clubs, met een eigen radioshow op de vrijdagavond op FunX. De groei van de populariteit van het DJ-team ging volgens FunX samen met de opmars van radiozender in de Randstad. FunX programmadirecteur Mezen Dannawi noemt de aanleiding voor de programmastop tragisch, maar de beslissing zeer begrijpelijk.

FunX heeft met The Partysquad afgesproken dat er voor hen een plekje gereserveerd blijft in de programmering. Overigens zal Ruben Fernhout onder eigen naam nog wel voorbij komen op FunX als presentator. Een vervangend programma voor The Partysquad is nog niet bekend.

Lees ook:NPO denkt met BNN en VPRO over toekomst FunX
Lees ook:FunX is welvarend radiostation
Lees ook:Plasterk wil landelijke zender maken van FunX
Lees ook:STER mag reclame verkopen voor regionaal FunX
Lees ook:FunX viert feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>