Jeroen Kijk in de Vegte ook voice-over Wie is de Chef

Jeroen Kijk in de Vegte is weer helemaal terug bij RTL. Vorige week meldde Radioactive al dat hij voice-over is geworden bij RTL Boulevard. Dat is niet zijn enige inspreekklus, want Jeroen doet sindsdien ook de teksten van Wie is de Chef, dat nu op RTL 5 is te zien.

Wie is de Chef begon als een zomervullertje op RTL 4 maar behaalde hoge kijkcijfers. Toen RTL Boulevard weer terugkwam, is Wie is de Chef naar RTL 5 verhuisd. Voorheen werd de voice-over door Matthias Scholten gedaan maar nu dus door Kijk in de Vegte. Druk baasje.

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte blijft voice-over Boulevard
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen
Lees ook:RTL moet Kas van Iersel terug in dienst nemen
Lees ook:Eerste belangrijke klus voor Sky-stem Kas is ‘X Factor’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>