Claudia de Breij hondsdolblij met zoontje

Het geluk van Claudia de Breij "grenst aan hondsdolheid". Niet omdat ze ziek is, maar omdat ze dinsdagmiddag bevallen is van een zoon. Moeder en moeder maken het goed. De oud-3FM-dj is getrouwd met RTV Utrecht-presentatrice Conny Kraaijeveld en samen wilden ze toch een kind hebben. Een goede bekende van het stel heeft gezorgd voor het nageslachtproducerende materiaal en Claudia heeft het kind gebaard.

De Breij besloot dat zij het kindje zou dragen omdat haar partner ouder is dan zij. "Ik ben tien jaar jonger. Dan moet je niet dom doen. Het is gewoon gezonder als ik ga baren." En dat gebeurde dinsdag om 16:40 uur. Het jongetje heeft de naam Bing Cornelis Bram de Breij gekregen.

Eerder noemde ik het jaar 2008 al een vruchtbaar jaar, want ook 538-jock Froukje de Both is zwanger en 3FM-dj Michiel Veenstra zal later dit jaar vader worden.

Zie ook:
- Claudia de Breij trekt zich verder terug uit media
- Michiel Veenstra wordt vader
- Froukje de Both is zwanger

Lees ook:538-dj Froukje de Both is moeder geworden
Lees ook:Froukje de Both is zwanger
Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Claudia de Breij opvolger Dolf Jansen op vrijdagmiddag
Lees ook:Claudia de Breij acht weken uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Claudia de Breij hondsdolblij met zoontje

 1. Wimmie

  Ah, het Radioactivestoryblog.nl. Ik ken een jongen, puberleeftijd inmiddels, die twee moeders heeft en oh boy, werd die altijd gepest op school. En niet in een dorpje op de Veluwe hoor, maar in Amsterdam. Hij heeft er veel psychische schade van opgelopen. Maar ja, daaraan denken de dames natuurlijk niet, die denken puur aan zichzelf: leuk, ”een kind nemen.”

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Hey goed idee! Een nieuwe site met alleen maar achterklap en lekkere sappige roddels ;) Dit bericht is natuurlijk geen roddel, maar keiharde waarheid.

  Ik denk trouwens dat de dames hier wel over nagedacht hebben. Bij de opvoeding zullen ze hier vast wel rekening mee houden. En om nu geen kind te nemen omdat niet iedereen uit de samenleving kan omgaan met iemand die twee moeders/vaders heeft, gaat ook wel ver.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Krijg nou tieten! | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>