Voormalig Avro-jock hangt TBS boven het hoofd

Romeo Altenberg heet momenteel Romeo A. De voormalig Avro-dj moest in maart naar de rechtbank voor een pro-formazitting vanwege een misbruikzaak. De 53-jarige A. wordt verdacht van het verkrachten van twee jongens en gemeenschap met vier minder-jarige jongens. De zaak kwam vrijdag voor in de rechtbank van Utrecht en daar hoorde A. TBS met voorwaarden tegen zich eisen.

Update: Pedofiele oud-dj hoort 30 maanden cel eisen (30 oktober)

Update: Twee jaar cel voor oud-dj Romeo A. (14 november)

Dat meldt De Telegraaf vrijdag. Volgens de officier van justitie maakte Romeo A. deel uit van een soort netwerk dat via chatrooms en websites contact legde met minderjarige jongens. En daar bleef het niet bij, want in de woning oud-discjockey zouden de verkrachtingen hebben plaatsgevonden.

Romeo A. had in de jaren tachtig onder zijn eigen naam een radio-programma bij de Avro. De voormalige radio-dj werd tien jaar geleden al veroordeeld tot een celstraf voor het misbruik van een 19-jarige man.

Zie ook:
- Voormalig Avro-dj blijkt pedofiel

Lees ook:Twee jaar cel voor oud-dj Romeo A.
Lees ook:Pedofiele oud-dj hoort 30 maanden cel eisen
Lees ook:Voormalig Avro-dj blijkt pedofiel
Lees ook:Oud-werknemer Q-music krijgt ongelijk van rechter
Lees ook:Liesbeth van der Kruit stopt met radiopresentatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>