Prima line-up voor awardshow winnende bitches

Het afstudeerproject van de leerlingen uit de 'Klas van 24' van de Veronica Radioschool is het organiseren van de Radiobitches Awards. Eerder vandaag werd bekend dat de radioschool stopt en dus zijn de awards van 2008 een echte afsluiting van de klas van dit jaar. De Radiobitches Awards zijn er voor het beste vrouwelijke radiotalent van Nederland. De awardshow op 16 juni wordt opgeleukt met een prima line-up!

Update (17 juni): Winnaars Radiobitches Awards '08 

De organisatie kan melden dat de artiesten GEM, Shane Shu en Kraak & Smaak zullen zorgen voor de muzikale hoogtepunten van de avond waarop de Radiobitches Awards 2008 worden uitgereikt. GEM maakt naar mijn mening al jaren goede muziek en in 2005 werd de band bij een breed publiek bekend doordat hun nummer 'So Good To Know You' gebruikt werd in een reeks commercials van uitzendbureau Randstad.

Shane Shu heb ik begin februari zien optreden tijdens een feestje van KXradio. Dat is echt een top act wat de mensen van Shane Shu neerzetten. Naast deze twee bands hebben de leerlingen van de 'Klas van 24' ook het Nederlandse producerstrio Kraak & Smaak weten te strikken voor de awardshow. De drie heren van Kraak & Smaak hebben momenteel samen met Ben Westbeech een hit te pakken met het nummer 'Squeeze Me'. Het liedje wordt zelfs gebruikt in een aflevering van de tv-serie 'CSI'. Kraak & Smaak zal zorgen voor een knallende afsluiting van de prijsuitreikingen.

Mooie line-up dus voor de tweede (en laatste?) editie van de Radiobitches Awards. De prijzen voor de beste radiovrouwen worden op maandag 16 juni 2008 uitgereikt.

Zie ook:
- The Bitches are back: Radiobitches Awards '08
- De bitchfight kan beginnen, nominaties bekend
- Veronica Radioschool stopt ermee

Lees ook:Live video-registratie van Radiobitches Awards
Lees ook:Slecht nieuws voor radiotalent: Radioschool stopt
Lees ook:Vanavond: Uitreiking Radiobitches Awards 2008
Lees ook:Eerste bitch al op de hoogte van prijs
Lees ook:De bitchfight kan beginnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>