Avro doet multimediaal verslag van Oerol Festival

Avro doet multimediaal verslag van Oerol Festival 2008Jaarlijks vindt in juni het Oerol Festival plaats op het eiland Terschelling. Dit jaar is de 27e editie van het theaterfestival en de Avro gaat daar uitgebreid verslag van doen via diverse media. Oerol 2008 is er van 13 tot en met 22 juni 2008.  Op televisie wordt van 15 tot en met 20 juni rechtstreeks verslag gedaan van het theaterfestival  in het programma 'Oerol Late Night', te zien op Nederland 2. De Avro gebruikt ook podcasts, radio en internet.

Op televisie doet presentator Sipke Jan Bousema verslag van het Oerol Festival 2008. Hij ontvangt bekende(re) Nederlanders op het centrale festivalterrein de Westerkeyn. De BN'ers gaan een dag lang op pad op het Oerol Festival. Aan het eind van de dag doen zij in de talkshow 'Oerol Late Night' verslag van hun ervaringen die dag. 'Oerol Late Night' is op Nederland 2 te zien rond 23:20 uur.

De Avro doet naast de talkshow op televisie ook via radio, podcast en internet uitgebreid verslag van het culturele festival op Terschelling.

Zie ook:
- Goede voornemens Avro: hervatting podcasting

Lees ook:Holland Festival verslagen door Publieke Omroep
Lees ook:Giel Beelen opent nieuw seizoen klassieke late night show VIRUS
Lees ook:Geen Arrow Rock Festival dit jaar
Lees ook:Latin Village Radio in juni op Radio Decibel
Lees ook:Sylvana Simons met talkshow op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>