Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM

Yorin FM veranderde in 2006 in Caz!, maar nog voordat de transformatie voltooid was liep een groot aantal dj's van het station weg. Frank Dane, Timo Kamst, Maurice Verschuuren en Mark Labrand stapten van Yorin FM over naar het jongerenstation Slam!FM. Labrand presenteerde daar het middag-programma 'Markplein' dat later naar de late avond verhuisde. Maar sinds eind februari is Mark niet meer op Slam te horen. Hij vertrekt.

Ziekte zou de reden zijn van zijn langdurige afwezigheid bij Slam!FM. Nu is bekend geworden dat Mark Labrand Slam!FM verlaat en overstapt naar Radio 538. Daarmee is Labrand niet de eerste van de ex-Yorin FM'ers die het jongerenstation verlaat. Een jaar geleden in april maakte Maurice Verschuuren bekend naar Caz! te gaan. Sinds de overname van Caz! door Arrow heeft Verschuuren elke werkdag van 16:00 tot 19:00 een programma op Arrow Classic Rock. Slechts een paar maanden later vertrok ook Frank Dane, hij ging terug naar zijn jeugdliefde Radio 538. Met het vertrek van Labrand naar 538 is van het groepje van vier alleen Timo Kamst nog bij Slam!FM aan het werk.

Het is nog niet bekend wanneer Mark Labrand bij Radio 538 aan de slag gaat. Op zijn website telt wel een klok af; die geeft aan dat er nog ruim acht dagen te gaan zijn tot donderdag 8 mei 15:00 uur. Maar dat zal waarschijnlijk meer met de lancering van de website te maken hebben. Volgens de geruchten op RadioFreak.nl krijgt Labrand een avondprogramma in het weekend op Radio 538.

Persoonlijk vind ik het jammer dat Labrand Slam verlaat. Hij paste goed bij de jonge doelgroep van de zender en met zijn programma 'Markplein' wist hij (met name de middag) heel goed in te spelen onder wat leeft onder de scholieren en studenten.

Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538
Lees ook:Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM
Lees ook:[Audio] Maurice Verschuuren verlaat SLAM!FM
Lees ook:SLAM!FM toont ambitie
Lees ook:Nieuwe line-up SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>