Leukste file van Nederland

Leukste file van Nederland

Je hoort het altijd bij de filemeldingen: "Knooppunt dit…, knooppunt dat…". En knooppunten op de snelweg zijn plekken waar meerdere wegen bij elkaar komen en dat leidt in de spits dagelijks tot (lange) files. Daar waar Frits Spits vroeger de filerijders onderhield met de 'Avondspits', is het tegen-woordig Bert Kranenbarg die met 'Knooppunt Kranenbarg' stilstaat ;) bij het fileleed. De presentator komt nu met de leukste file.

De presentator van het Radio 2-programma organiseert op maandag 12 mei 2008 namelijk een file gevormd door luisteraars. Kranenbarg roept zijn luisteraars op om met exclusieve oldtimers, sportauto's, antieke pick-ups of Trabants naar Biddinghuizen te komen. Daar zullen de auto's op de vijf kilometer lange asfaltbaan van FlevOnice een file vormen.

'Knooppunt Kranenbarg' doet de hele uitzending van (17:00 tot 19:00 uur) live verslag van die file die leukste van Nederland moet gaan worden. Meerijden in de gecontroleerde file kan door jezelf en je auto op te geven via Radio 2.

Er zal vast veel mooi blik te zien zijn in de leukste file! Ik ben er zelf niet bij met mijn oude brik, want op die dag is ook Viva Italia op het circuit van Assen. Dat wordt dus een dag lang mooie Ferrari's kijken! En wellicht in de file weer naar huis…

Zie ook:
- Met Frits terug naar de Avondspits (video)

Lees ook:Toen files nog zeldzaam waren…
Lees ook:Knooppunt vanaf september tijdens hele spits te horen
Lees ook:Met Frits terug naar de Avondspits
Lees ook:Wie schrijft het nieuwe Filelied?
Lees ook:Frits Spits stopt op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>