Gastpresentatie Will Luikinga bij NL Top 20

De iets oudere lezers van Radioactive kennen hem zeker nog wel: Will Luikinga. In 1969 begon de geboren Groninger bij zeezender Veronica met het muziekprogramma 'Will Wil Wel'. Die show was in de jaren '80 ook nog te horen op Hilversum 1, het latere Radio 2. De 64-jarige oud-radiomaker is zondag (27 april) voor eventjes terug op de radio. Luikinga zal namelijk de 'NL Top 20' presenteren.

Will Luikinga is zondagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur te horen als presentator van de 'NL Top 20'. De lijst met de twintig populairste platen wordt iedere zondag uitgezonden op Radio Rembrandt en een aantal lokale omroepen én de Wereldomroep.

De presentatie van de 'NL Top 20' is doorgaans altijd in handen van Fred Siebelink, maar deze maakt zondag even plaats voor de gastpresentatie van Will Luikinga.

Lees ook:Ode aan Will Luikinga op Radio Rembrandt
Lees ook:Fred Siebelink gaat wereldwijd
Lees ook:Radio Rembrandt prijst Nick & Simon
Lees ook:Will Luikinga: “Het wordt nooit meer wat het was”
Lees ook:Werkgroep lokale radio bedenkt de Brabantse Top 50

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>