Ticket For Tibet live op Kink FM

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2008 staan niet de sportieve prestaties van de sporters centraal, maar meer de gebeur-tenissen in Tibet en de handelswijze van China daarbij. Tibet wordt al meer dan zestig jaar bezet door China en de internationale kritiek bereikt zo onderhand z'n hoogtepunt. Ook de Nederlandse popwereld laat de situatie niet onberoerd.

Zo was Bløf gevraagd om tijdens de Olympische Spelen op te komen treden in het Holland Heineken House. Bløf bedankte voor de eer omdat de groep het schandalig vindt dat China structureel mensenrechten schendt. Daarom boycot Bløf de Spelen, en roept andere bands op hetzelfde te doen, tot grote woede van 538-dj Edwin Evers.

Op 20 april wordt op de NDSM-kade in Amsterdam Ticket For Tibet gehouden. Naast veel Nederlandse artiesten laat ook Kink FM van zich horen. Het radiostation zendt de hele dag live uit vanaf het festival. In het Kink FM café 'Twee Meter Sessies' zijn onder andere Racoon, Claw Boys Claw, Postman, The Scene, De Heideroosjes, Moke en Bløf te horen. Daarnaast gaan de presentatoren van Kink in gesprek met politici en artiesten over de kwestie Tibet.

'Ticket For Tibet' is zondag 20 april tussen 14:00 en 21:00 uur live te horen op Kink FM.

Zie ook:
- Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS

Lees ook:Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS
Lees ook:Edwin Evers zoekt hulp voor de catering
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
Lees ook:227 uur RadiOlympia vanuit Peking
Lees ook:FunX met team naar Olympische Spelen in Beijing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>