Ruud de Wild zorgt voor ‘Zoveel Te Doen 2008′

bostonteaparty.nl)Fluitsma & Van Tijn maakten in 1996 het nummer ’15 Miljoen Mensen’, maar gezien het huidige inwoneraantal van Nederland (16,4 miljoen) mag dat nummer nu wel eens aangepast worden. De rest van de tekst is eigenlijk wel tijdloos, maar dat is niet met alle liedjes zo. Dinsdag 15 april was Erik Mesie te gast bij Ruud de Wild. Met de groep Toontje Lager scoorde Mesie in 1983 een hit met ‘Zoveel Te Doen’. Tijd voor een remake.

25 Jaar later zijn er namelijk zoveel andere dingen die je nog moet doen. “008 Bellen” en ”Girokaarten bijbestellen” zijn niet echt meer van deze tijd. Tegenwoordig bellen we 1850 of 1888 voor nummer-informatie en overschrijven doen we via internetbankieren.

Het team van Ruuddewild.nl maakte voor Erik Mesie een tekst aangepast op de dingen die we anno 2008 nog moeten doen. Ook de Georgina-gate komt er in voor. Erik Mesie zong ‘Zoveel Te Doen 2008′ afgelopen dinsdag live bij Ruud de Wild op Q-music. De zanger moest wel even wennen aan de tekst, want die andere zong hij al 25 jaar.

Ik had het nieuwe nummer van de week niet gehoord op de radio, maar via de terugluisterservice kon ik ‘m alsnog horen (waar een vrij weekend al niet goed voor is;) Toen ik het hoorde dacht ik; dat nummer moet opnieuw uitgebracht worden! Op dat idee kwam Ruud de Wild zelf ook al. Of dat gaat gebeuren is niet zeker, Erik Mesie moet daar “over nadenken hè”.

Maar de tekst en het nummer wil ik je niet onthouden:

Bron fragment: Ruuddewild.nl
(c) foto: bostonteaparty.nl

Lees ook:DJ-battle om Songfestival-nummer voor de Toppers
Lees ook:Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)
Lees ook:10 Jaar gratis vakantie met De Laatste Minuut van Ruud
Lees ook:Ruud de Wild ook dinsdag niet op 538
Lees ook:Ruud de Wild haalt vuilnis op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud de Wild zorgt voor ‘Zoveel Te Doen 2008′

  1. Kees

    Goeiedag zeg! Ruuddewild.nl is weer ouderwets goed bezig. Strakke nieuwe versie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>