Ruud de Wild op Het Gesprek?

Televisiezender Het Gesprek komt maandag 7 april met een nieuwe programmering. In de tijd Ruud de Wild nog dj bij Radio 538 was en dus onder de vlag van RTL viel, mocht hij geen programma's maken op Het Gesprek. Oud-RTL-baas Fons van Westerloo verbood zijn RTL-sterren om mee te werken aan de nieuwe televisiezender. Nu Ruud de Wild bij Q-music zit, lijken er geen bezwaren meer te zijn voor een goed gesprek.

Frits Barend, één van de oprichters van Het Gesprek, vertelde maandagochtend bij Ruuddewild.nl op Q-music dat de zender een nieuwe programmering krijgt met meer formats. Aan het einde van het gesprek (op de radio;) vroeg Barend aan De Wild of hij nu misschien wél een programma op Het Gesprek mag maken.

Ruud de Wild had als idee om een serie van acht uitzendingen te maken over fobieën. Nu zijn er heel veel fobieën (zie lijst Wikipedia), dus er is voldoende gespreksstof. De Wild reageerde positief op de uitnodiging van Frits Barend. Ruud had echter één voorwaarde; hij moet wel af en toe Q mogen roepen. "Wat mij betreft roep je het iedere minuut" was de reactie van Frits Barend.

Zie ook:
- Albert Verlinde met shownieuws bij Ruuddewild.nl
- Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte van start

Lees ook:‘Ruud de Wild gaat interviewen op nieuwe tv-zender’
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Ruud de Wild gaat opnieuw internationaal
Lees ook:Q-music neemt afscheid van ‘Ruuddewild.nl’
Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>