Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio

In juli 2006 kreeg Kas van Iersel te horen dat zijn contract bij Radio Veronica niet verlengd werd. Dat betekende het einde van zijn programma 'Goed Bij Kas', maar hij bleef wel de stem van het station. Daarnaast was en is Van Iersel nog steeds de vaste voice-over van het tv-programma RTL Boulevard. Vanaf eind april is Kas van Iersel dagelijks te horen op Sky Radio, want hij wordt officieel de tweede station voice van de zender.

Een station voice is de stem die je hoort in de jingles van een radiostation, bijvoorbeeld bij de aankondiging van het nieuws, het begin van een nieuw uur of een programma. Kas van Iersel zal dagelijks naast de huidige station voice Tanja Jess te horen zijn op Sky Radio. Tegelijkertijd met de start van Kas van Iersel zullen ook nieuwe jingles te horen zijn op Sky.

"Het is een eer om station voice te zijn van de zender met wekelijks de meeste luisteraars van Nederland. Iedere week mag ik gastheer zijn voor ruim 3,5 miljoen luisteraars. Ik kijk dan ook zeer uit om bij Sky Radio 101 FM aan de slag te gaan", aldus de reactie van Kas op zijn nieuwe job.

Uunco Cerfontaine, de Program Director van Sky Radio zegt: "We zijn al enige tijd druk bezig om de sound van Sky Radio te fine tunen. Dat geldt voor de muziek op de zender, waarbij je ziet dat er gelukkig weer steeds meer echte mooi geproduceerde popmuziek’ populair is. Hierbij willen we ook de sound van onze jingles en vormgeving laten aansluiten. We zijn momenteel bezig met de productie van een echt modern feel good–pop jinglepakket. Met Kas als nieuwe station voice gaat dat perfect matchen."

Update (28 maart): Erik de Zwart wordt de opvolger van Kas van Iersel. Vanaf 28 april is De Zwart de nieuwe station voice van Radio Veronica. Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica

Zie ook:
- Kas van Iersel: "Boulevard of Broken Dreams"

Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte blijft voice-over Boulevard
Lees ook:Kas van Iersel voice-over bij candid camera programma SBS
Lees ook:Eerste belangrijke klus voor Sky-stem Kas is ‘X Factor’
Lees ook:Marlayne Sahupala nieuwe station voice Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>