Aftrap Wicked Jazz Sounds op de radio

Vorige week schreef Radioactive al over Wicked Jazz Sounds. Het Amsterdamse muziekplatform dat bekend is van haar feestjes en de series compilatie-albums, breidt haar activiteiten opnieuw verder uit. Vanaf vrijdagavond 21 maart 2008 is Wicked Jazz Sounds ook te horen op Arrow Jazz FM. Het programma 'Wicked Jazz Radio' is elke vrijdag van 22:00 tot 0:00 uur te horen.

De start van het radioprogramma wordt op 29 maart ook nog officieel gevierd met een feestje in de Melkweg Amsterdam. Luisteraars zijn ook welkom op het feest dat duurt van 23:00 uur tot een uurtje of 5:00 in de vroege ochtend.

Zie ook:
- Wicked Jazz Sounds met eigen show op Arrow Jazz FM

Lees ook:Wicked Jazz Sounds met eigen show op Arrow Jazz FM
Lees ook:Secretaresses naar Milaan op Nationale Secretaressedag
Lees ook:Muzikanten in actie voor Arrow
Lees ook:‘So What’ van Miles Davis op 1 in Radio 6 Jazz 600
Lees ook:Allereerste Jazz 600 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>