Froukje de Both zeker nog tot 2011 bij Radio 538

Froukje de Both heeft donderdag (13 maart) haar contract met Radio 538 verlengd. Froukje heeft samen met Niels Hoogland elke vrijdagavond een programma en daar gaat ze zeker nog tot 2011 mee door, althans tot die tijd blijft ze verbonden aan Radio 538. De Both maakt het programma sinds 2002 en met haar nieuwe contract is ze de vrouwelijke dj met het langstlopende contract bij een commercieel radiostation.

In een flits zag ik Froukje de Both gisteren iets vertellen in RTL Boulevard. Het ging er over dat er zo weinig vrouwelijke dj's op de radio zijn, bij de commerciëlen dan herstelde ze zich. Ze noemde Claudia de Breij nog wel, maar ja die is al een jaar weg (en zat bij de publieken). Hoezo weinig vrouwen? 100%NL heeft voornamelijk vrouwelijke radio-dj's en ook bij Slam!FM zijn er zeker twee; Kristel van Eijk en Tamara Brinkman.

Ach ja, ik had toch al niet zo'n hoge pet op Froukje de Both. Ik had ook liever gezien dat ze een contract had getekend waarin staat dat ze drie jaar niet op de radio mag komen. Met direct een passage dat ze ook niet bij RTL Grand Prix de 'expert' mag uithangen. Als je een keer in een auto over het circuit hebt gereden, betekent nog niet dat je gepassioneerd over Formule 1 kunt praten.

Voor de liefhebbers: 'Niels en Froukje' is elke vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur te horen op Radio 538.

Zie ook:
- Tipgeld in vermissingszaak Froukje de Both

Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
Lees ook:Kristel van Eijk van start op Q-music
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538
Lees ook:‘Klaarwakker Kristel’ van start op 3FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Froukje de Both zeker nog tot 2011 bij Radio 538

 1. MBC

  Froukje zocht een man, maar ze slaat een contract aan de haak. Jammer ;)

    /   Reply  / 
 2. alek vidakovic

  froukje de moth zocht radio programma 538 presentred
  in 2011 welcome dame doe je best

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>