Downloadshop voor muziek van Sky, Veronica en Classic FM

Sinds kort kunnen luisteraars van Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM hun favoriete muziek downloaden in de downloadshop van die zenders. Het betreft muziek die op alledrie de zenders wordt gedraaid.  Van klassiek tot rock en van pop tot easy listening. Naast de oude eighties en nineties knallers van Veronica en de popsongs van Sky Radio, kunnen luisteraars ook klassieke stukken van Classic FM downloaden.

In eerste instantie vroeg ik me af wat het aanbod van downloadshop toevoegt aan de reeds bestaande legale downloadsites, maar het mooie van deze opzet is dat de bezoekers van de shop -die al geïnteresseerd zijn in de muziek van de betreffende zender- geconfronteerd worden met de muziek van die zender. Daarnaast zijn hits uit jaren tachtig, negentig en uit de meest recente jaren wel overal te downloaden, alleen klassieke stukken die te horen zijn op Classic FM zijn online waarschijnlijk een stuk lastiger te vinden.

Een download kost 99 cent en een compleet album kost € 9,99. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om voor aankoop een sample van de tracks te beluisteren. En oja, er is niet één shop voor alle drie de zenders, nee iedere zender heeft zijn eigen shop. Dus als luisteraar van Sky Radio kom je geen klassiek stuk tegen in de downloadshop. En luisteraars van Classic FM worden niet overvallen met een U2, Guns N' Roses of Michael Jackson. 

Zie ook:
- Hannelore Zwitserlood vindt onderdak bij Sky Radio
- Voetbal en hits van Radio Veronica vóór concert Bon Jovi

Lees ook:Classic FM slaat aan het podcasten
Lees ook:Downloadactie Radio 4 en Avro ter ere van jubilieum
Lees ook:Commercieel vs. Publiek: Classic FM wint
Lees ook:Vandaag popmuziek bij ‘Classic FM goes pop’
Lees ook:Classic FM goes Pop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>