Hannelore Zwitserlood vindt onderdak bij Sky en RNN7

Vrijdag 29 februari 2008 wordt een gedenkwaardige dag. Niet alleen omdat het een schrikkeldag is, nee ook omdat dan de laatste uitzending van 'Je Dag Is Goed' op Q-music te horen zal zijn. Maandag 10 maart beginnen Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte in de ochtend en daarvoor moet de ochtendshow van Jeroen van Inkel plaatsmaken. Voor nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood betekent dit het afscheid van Q.

"Aanstaande vrijdag is de laatste uitzending. Daarna heeft iedereen een weekje vakantie en dan gaat elk lid van de ochtendcrew z'n eigen weg. Jeroen verhuist naar de middag tussen 16u en 18u, Jasper zal programma maken tussen 22u en 00u en Hannelore zal mogelijk Q-Music verlaten om haar geluk elders te beproeven". Dat schreef Jeroen van Inkel afgelopen maandag op zijn weblog Rinkeldekinkel.

Dat Hannelore "mogelijk" Q-music verlaat is nu zeker, in haar column voor de website Vrouw.nl schreef de nieuwslezeres en side-kick "Vanaf volgende week gaan ze (Jeroen van Inkel en Jasper de Vries, red.) zonder mij verder. En ik? Ik ga weg bij Q-music, op naar het volgende avontuur!"

Radio.nl weet te melden wat dat volgende avontuur zal zijn. Hannelore Zwitserlood zal drie keer per week bij televisiezender RNN7 te zien zijn. Daarnaast zal de vrouw met de mooie stem ook aan de slag gaan als nieuwslezeres bij de Sky Radio Group. Daarmee wordt ze de collega van andere bekende nieuwsleesstemmen Arend Langenberg, Ad Valk en Theo van Zwet. Zwitserlood zal het nieuws gaan lezen voor de zenders Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM, alle drie onderdeel van de Sky Radio Group.

Gelukkig heeft Hannelore Zwitserlood een nieuwe job weten te vinden. Daarmee komt er geen vroegtijdig einde aan haar radiodroom die pakweg 25 jaar geleden startte met 'Radio Tosti'.

Zie ook:

- Hannelore Zwitserlood: van Radio Tosti tot TV
- Hannelore: liever Loretta Schrijver dan Philip Freriks

Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Michiel Fraase Storm vaste nieuwslezer Ruuddewild.nl
Lees ook:Quote | Hannelore Zwitserlood over assertiviteit
Lees ook:Van Inkel wil Evers verslaan in de ochtend
Lees ook:Hannelore: liever Loretta Schrijver dan Philip Freriks

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hannelore Zwitserlood vindt onderdak bij Sky en RNN7

  1. W ii

    Leuk voor dr dat ze weer aan de slag kan als nieuwslezer. Bij Sky.. das best een eer lijkt me.

    Ik zal ‘Je Dag Is Goed’ in ieder geval vreselijk gaan missen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>